Services

Onze Werkwijze

Web development / website design

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Met onze service maken wij een mooie WordPress of gecodeerde websites vanaf €250.

Van een one page website tot een webshop, alles is mogelijk bij Rdesigngroup. Wij bieden jou eerst een design aan dat aan jouw wensen voldoet, waarbij een goedkeuring vereist wordt alvorens wij de website gaan maken met alle gewenste functionaliteiten.

Daarnaast bieden wij hosting en onderhoud aan voor jouw website en zorgen wij dat jouw webpage up to date blijft. Bovendien kunnen wij jouw helpen bij het onderhouden of uitbreiden van jouw bestaande website en trainingen geven zodat jij weet hoe jij het beste met jouw eigen website moet omgaan.

App Development

Heeft u een goed idee of wilt u een bestaande webshop koppelen aan een nieuwe app? Wij kunnen dit voor u doen zonder dat het jouw veel geld gaat kosten. Wij kunnen zowel voor iOS en Android een app ontwikkelen. Wij werken door middel van sprints, een methode die ervoor zorgt dat wij jouw app zo goed en efficiënt mogelijk kunnen ontwikkelen. Hierin worden alle doelen afgesproken binnen het tijdbestek dat jij aangeeft, zodat de app op de deadline beschikbaar is in de app store. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, waarna er een afspraak wordt gemaakt om de applicatie te bespreken.

Social Media Marketing
Animation Video

Social media marketing

Beter gevonden worden op google? Of wilt u meer likes op u facebook pagina en u meer omzet genereren?. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen jou daarmee helpen met onze SEO expres die samen met jouw doelen opgesteld worden voor de lange termijn waardoor de omzet binnen jouw bedrijf zal stijgen en u merk bekender zal worden. Wij doen een website analyse van google en ook kijken we naar alle social media platformen waar jij actief bent. Vanuit hier wordt een advies uitgebracht waarmee wij jouw bedrijf kunnen laten groeien en de doelen behalen die die jouw bedrijf voor ogen heeft. Dit kan betrekking hebben op meer conversie, meer offerte aanvragen of meer bezoekers op jouw platformen.

Voice over

Je kunt bij Rdesigngroup terecht als je opzoek bent naar een andere vorm voor het verhelderen van jouw product of dienst. Binnen het team zijn er gespecialiseerde voice-overs die al jaren ervaring hebben in deze branche. Een professionele voice-over levert het beoogde resultaat. Onze professionals gebruiken verschillende klankkleuren, waardoor jou doelgroep op een prettige manier geïnformeerd zal worden. Bovendien beschikt Rdesigngroup over zowel mannelijke als vrouwelijke voice-overs. Aan de hand van jouw doelgroep of product kun jij bepalen of jij een mannelijke of een vrouwelijke voice-over wilt gebruiken. Het enige wat jij hoeft te doen is een script of stukje tekst dat jij jouw doelgroep wil meedelen aanleveren bij ons. Wij zullen direct aan de slag gaan met de verkregen informatie om tot het juiste resultaat te komen. Mocht je moeite hebben bij het bedenken van de juiste script, dan willen wij jou graag op weg helpen door mee te denken over een passend script. Uiteraard doen wij dit in samenspraak met jou om te kijken of dit past binnen het gene wat jij voor ogen hebt.
Onze professionals kunnen zich verplaatsen in de omgeving waartoe een product behoort, waardoor je bij ons voor alle doeleinden terecht kan.
Klik hier (link) om onze portofolio te bekijken

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Logo design

Rdesigngroup beschikt over professionals die bedrijfslogo’s kunnen creëren naar de wensen van de klant. Dit kunnen wij eenvoudig bewerkstelligen wanneer jij jouw wensen en ideeën op een rijtje zet. Mocht je nog geen idee of concept hebben, willen wij jou graag vooruit helpen door met ontwerpideeën te komen. Wij gebruiken zo veel mogelijk input om tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij kun je denken aan het bedrijfsnaam, slogans en eventuele huisstijl. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo animatie. Wij kunnen jouw voorzien van alle soorten animaties omtrent jouw logo, van zakelijk tot simpel of juist heel opvallend. Een bedrijfslogo geeft de eerste indruk van een bedrijf en daarbij wil Rdesigngroup een steentje bijdragen voor een professionele uitstraling.

Onze werkwijze

Wanneer jij ons benadert, zullen wij gaan kijken hoe wij jou op het beste manier kunnen helpen. Je kunt bij ons jouw idee, ontwerp, bedrijfsnaam en alle andere voorkeuren aanleveren, waarna ons team aan de slag zal gaan met de verkregen informatie om jouw wensen mogelijk te maken. Tussendoor houden wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

Animatie

Wil je jouw product verduidelijken aan de hand van animatie? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Rdesigngroup brengt uw werk meer tot leven met een 2D of 3D animatie. Daarvoor hoef je alleen ons te benaderen, waarna wij dit vertalen naar een realistisch bewegend beeld. Rdesigngroup zet jouw bedrijf in beweging met de gewenste animatie. Het doel is om jouw doelgroep beter te informeren met behulp van een promotiefilm, animatiefilm en nog veel meer.

Met de 2D animatie kunnen wij jouw boodschap helder en effectief overbrengen naar jouw doelgroep met twee dimensies. 2D animatie is eigenlijk een vrij simpele vorm. Dat wil zeggen dat er geen diepte in zit, het bestaat simpelweg uit platte tekeningen. Het bewegend beeld wordt gecreëerd door de tekeningen net iets anders te maken. 2D animaties brengen een

Onze werkwijze

Ben je geïnteresseerd, dan kun je ons benaderen met jouw project of idee. Wij zullen met ons team in gesprek gaan om tot de juiste prijsopgave te komen, waarna je kunt beslissen of wij het project kunnen voortzetten. Daarnaast kun je altijd onze portfolio bekijken die op onze website staat. Bovendien denken we met je mee, en kijken we samen naar hoe we het beste alle concepten en vraagstukken kunnen vertalen naar een duidelijke animatie. Rdesigngroup zorgt ervoor dat alles wat jij aanlevert wordt verwerkt tot een aansprekende animatie. Bent u niet tevreden over het eindresultaat, dan zorgen wij ervoor dat het project alsnog naar jouw wensen in volbrenging wordt gebracht. Wij stoppen niet totdat jij 100% tevreden bent. Bekijk onze portfolio( link) voor meer animatie video’s

3D Visualisatie architectuur

3D visualisatie is noodzakelijk voor een professionele uitstraling van jouw project. Rdesigngroup biedt de mogelijk om samen met onze professionals aan de slag te gaan met jouw wensen op het gebied van 3D visualisatie (architectuur). Een 3D visualisatie is er om een ontwerp te verduidelijken. Wij zijn gespecialiseerd in het vormen van architectuur en interieurarchitectuur tot realistische 3D impressies die gebruikt kunnen worden in diverse uitingen zoals brochures, bouwborden en ter promotie van vastgoedprojecten. Daarnaast kunnen onze klanten op een snelle en efficiënte manier zien hoe het ontwerp eruit komt te zien, zodat wij vanuit dit punt verder kunnen werken aan het realiseren van het project.
Wij visualiseren woningen, openbare ruimtes, interieur, en nog veel meer. Wij stemmen de 3D visualisaties altijd af op de wensen van onze klanten en denken graag mee bij het opzetten van jouw project. Wij zorgen ervoor dat de architectuur beleefd kan worden door onze 3D visualisaties.

Onze werkwijze

Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met ons, zodat wij jou gericht kunnen helpen bij het uitwerken van jouw 3D visualisatie. Op basis van jouw aanvraag, krijg je te weten welke bestanden je moet aanleveren. Bovendien denken wij mee aan de ontwikkelingen omtrent jouw ontwerp. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij straks tevreden bent over onze dienst.Wij visualiseren woningen, openbare ruimtes, interieur, en nog veel meer. Wij stemmen de 3D visualisaties altijd af op de wensen van onze klanten en denken graag mee bij het opzetten van jouw project. Wij zorgen ervoor dat de architectuur beleefd kan worden door onze 3D visualisaties.

Let's Talk?